NO / EN

Norid AS

Abels gt. 5, Teknobyen

Telefon +47 73 55 73 55

Astrid Låte på Stord har vært permittert siden januar. Mens hun håper på bedre tider, har hun brukt tida til å jobbe med gode gründerideer i fall hun ikke blir tatt inn i jobben igjen. Hva er da mer naturlig enn mat?

Foto av Astrid Låte
Astrid Låte

– Folk blir mer og mer interessert i mat. Det er matprogrammer og egen matkanal, og jeg tror dette er et område der jeg kan utvikle noe, sier Astrid Låte på telefon fra Stord. Hun holder kortene tett til brystet når det gjelder selve forretningsideen, men hun er klar på at hun måtte starte med det viktigste, nemlig å skaffe seg et domenenavn.

Hun forteller at hun og de to sønnene lette og lette etter et godt domenenavn, og da ideen om dittkrydder.no dukket opp og domenet var ledig, slo hun til.

– Det er et flott domene. Det er spesielt, det er enkelt å forstå hva det dreier seg om, og det er enkelt å huske, sier Astrid Låte.

Domenet dittkrydder.no tikket inn som domenenavn nr. 50 000 registrert av privatpersoner i Norge. Det norske toppdomenet ble åpnet for private domeneregistreringer i juni 2014, og flere og flere ser verdien av å ha sitt eget domenenavn, enten det er til privat bruk eller til bedriftsetablering.

Vi ønsker Astrid Låte lykke til med dittkrydder.no.

Publisert: 26. mai 2016