Når du avslutter abonnementet, blir domenenavnet slettet. Når domenenavnet er slettet, vil tjenester som nettsider og e-post slutte å virke, og domenenavnet kan registreres på nytt av hvem som helst.

Slik går du fram for å avslutte abonnementet og slette domenenavnet

  • 1
    Ta kontakt med forhandleren og oppgi hvilket domenenavn som skal slettes
  • 2
    Forhandleren sjekker at du er abonnenten
  • 3
    Forhandleren bestiller sletting i vårt system
  • 4
    Du får en e-post fra oss når sletteprosessen starter

Hva koster det å avslutte abonnementet?

Vi fakturerer ikke forhandleren for å slette et domenenavn, men du må regne med at forhandleren kan ta betalt for sin del av jobben.

Vanlige spørsmål om å avslutte abonnement og slette domenenavn

Sist oppdatert: 18. juni 2019