Du tar alltid kontakt med en domeneforhandler når du skal skaffe deg et domenenavn. Forhandleren hjelper deg med registreringen og følger opp abonnementet videre. Alle domeneforhandlerne på vår oversikt har en avtale med oss.

Du må være kunde hos en forhandler for å få registrert domenenavn, dette kan du ikke gjøre direkte hos oss.

Hva du kan forvente av forhandleren

Det er forhandleren som registrerer domenenavn som du har bestilt og som hjelper deg med endringer som gjelder abonnementet, for eksempel oppdatering av kontaktinformasjonen din hos oss. Forhandleren sørger at abonnenmentet videreføres så lenge du ønsker å ha det og betaler årsavgiften.

De fleste forhandlere tilbyr forskjellige tjenester knyttet til domenenavnet, blant annet webhotell, e-post og verktøy for å lage websider. Du betaler alle kostnader med å ha domenenavnet til forhandleren.

Hva koster et domenenavn?

Domeneforhandleren betaler en fast pris til oss for å registrere et domenenavn. I tillegg må du betale forhandleren for hans del av jobben. Påslaget fra forhandleren avhenger av hvilke tjenester du bestiller, og det varierer forhandlerne imellom.

Vår pris til domeneforhandleren er 75 kroner inkludert mva. for å registrere et domenenavn. Registreringsavgiften dekker også abonnementsavgiften for det første året. Den årlige avgiften videre er 75 kroner inkludert mva. fra oss til forhandler.

Forhandlerne har ulike prismodeller, og noen har også spesialtilbud som kan gi lavere pris. Det kan lønne seg å sjekke pris hos flere forhandlere.

Finn domeneforhandler

Sist oppdatert: 20. juni 2019