NO / EN

Norid AS

Abels gt. 5, Teknobyen

Telefon +47 73 55 73 55

 • Ingvild Hanssen-Bauer
  Cand jur fra Universitetet i Oslo (1993). Hun var vitenskapelig assistent på daværende Institutt for rettsinformatikk (IRI) i 1992, og skrev avhandling innenfor personvern. Hanssen-Bauer jobbet i advokatfirmaet Wikborg Rein fra 1994-2017, og er nå partner i Kvale Advokatfirma. Hennes hovedarbeidsområde er immaterialrett. Hun har lang erfaring innenfor dette rettsområdet, med særlig vekt på patent, varemerker og saker vedrørende markedsføringslovgivningen, og har omfattende prosedyreerfaring. Hun holder jevnlige foredrag, blant annet for Juristenes utdanningssenter. Hun er styremedlem i Norsk forening for industriell rettsbeskyttelse (NIR) og den norske AIPPI-gruppen.
 • Frode Bergland Bjørnstad
  Cand. jur. fra Universitetet i Bergen (2002). I dag er han juridisk direktør i Bank Norwegian. Han har blant annet bakgrunn som konsernadvokat i EVRY, advokat i FØYEN Advokatfirma og rådgiver i Datatilsynet. Har jobbet mye med kontraktsrett, finansregulatorisk, immaterialrett, IT-rett og personvern.
 • Thea Broch
  Cand. jur. fra Universitetet i Oslo (2000). Advokatbevilling (2007). Har siden 2007 vært ansatt som advokat i Virke, med ansvar for blant annet immaterialrett og markedsrett. Har tidligere arbeidet som advokatfullmektig hos BA-HR og som dommerfullmektig.
  Har også tidligere arbeidet i Nærings- og handelsdepartementet med blant annet e-handel og firmaregistreringer. Har siden våren 2008 vært medlem i Markedsrådet.
 • Per Christian Opsahl
  Cand. jur. fra Universitetet i Oslo (1993). Advokat og daglig leder i NORDMA. Tidligere Advokatfullmektig i Gille advokater DA, der han særlig arbeider med opphavsrett, varemerker og design. Han har også arbeidet som administrerende direktør i Den norske Forleggerforening med fremforhandlinger av avtaleverket i bokbransjen som hovedområde. Før dette arbeidet han i flere forlag, sist i Cappelen Akademisk Forlag, der han hadde ansvar for å utvikle en portefølje for juridisk litteratur.
 • Øystein Flagstad
  Cand.jur. fra Universitetet i Oslo (1996), advokatbevilling (1999). Partner i advokatfirmaet GjessingReimers AS, et nisjefirma spesialisert innenfor IP- og teknologijuss. Arbeider med IKT og teknologi samt Media og Kultur, og arbeider særlig med IKT-rett og opphavsrett. Er en av forfatterne til boken «Kontrakter for utvikling av programvare» (Cappelen Akademisk 2006), samt diverse artikler om IKT-rettslige og immaterialrettslige emner. Styreleder i Norsk forening for Jus og EDB. Er oppgaveveileder og sensor ved Universitetet i Oslo, og holder jevnlig foredrag bl.a. på det årlige Forum Rettsinformatikk.
 • Simen Blaker Strand
  Cand. jur. fra Universitetet i Bergen (2001) med spesialisering i varemerke- og patentrett og IT-rett. Partner i Advokatfirmaet GjessingReimers hvor han bistår klienter innenfor områdene IT-/teknologirett, personvern og immaterialrett. Har tidligere jobbet innenfor de samme områdene som advokat i Advokatfirmaet Schjødt, som advokat/ juridisk direktør i IBM Norge og partner i Advokatfirmaet Grette.
 • Sondre Graasvoll
  Master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen (2011) med spesialisering i varemerke-, opphavs-, design- og patentrett. Graasvoll har tidligere jobberfaring som rådgiver i Samferdselsdepartementet, juridisk rådgiver i TONO og som advokat i BAHR. Siden januar 2020 har han vært ansatt som konsernadvokat i TINE SA.
 • Hedvig Svardal
  Cand.jur. fra Universitetet i Oslo (1994), advokatbevilgning (1999). Har fra 2008 drevet egen advokatpraksis. Konstituert juridisk leder SMB Norge. Spesialfag i Informasjonsrett/IKT-rett. Styremedlem Advokatforeningen Romerike krets. Arbeider med rettslige problemstillinger knyttet til opphavsrett i digitale medier, kontraktsrett og næringslivsrettet juss. Hun har mange års prosedyreerfaring og har deltatt som representant for næringslivet i en rekke offentlige råd og utvalg.
Publisert: 3. september 2015
Sist oppdatert: 20. mars 2024