Årets Internettforum går av stabelen tirsdag 17. november under tittelen Krise åpner nye muligheter. Konferansen avvikles i år som virtuelt arrangement. Vi tar imidlertid sikte på å samle så mange som mulig av foredragsholderne på Thon Hotel Vika Atrium i Oslo og strømme innleggene derfra.

Vi har allerede sikret oss flere svært spennende foredragsholdere.

Maria Strømme fra Svolvær er fysiker og professor i nanoteknologi ved Uppsala universitet. Hun har en omfattende bakgrunn som forsker og entreprenør og står bak en rekke oppfinnelser og patenter.

Jørgen Tharaldsen er mangeårig spillgründer og driver nå selskapet Megapop. Han mener det er på tide å redefinere begrepet gamification og få øynene opp for de utallige mulighetene som ligger i dette.

Silvija Seres er matematiker og teknologiinvestor med doktorgrad fra Oxford University. Hun har bred bakgrunn fra teknologi- og forretningsutvikling og brenner for digitalisering og teknologisk omstilling. Hør Silvija Seres og Jørgen Tharaldsen: https://lorn.tech/lorn-pod/130-en-ny-definisjon-av-gamification/.

Ingrid Melve er fagdirektør i Unit og har gjennom mange år ledet nasjonale og internasjonale innovasjonsprosjekter innenfor digitalisering av høyere utdanning og nye lærings- og undervisningsformer. Hun vil snakke om hvordan vi kan ta med oss det beste fra det enorme dugnadsløftet som gjorde undervisningen i høyere utdanning heldigital i løpet av ei langhelg i mars.

Mímir Kristjánsson er journalist, forfatter og politiker. Han sitter i Stavanger bystyre for Rødt og er en tydelig stemme i samfunnsdebatten. På Internettforum vil han snakke om hjemmekontorets forbannelser. Hvem er det som tjener og hvem er det som taper når kontorarbeiderne tar med seg jobben hjem?

Forfatter og filosof Joakim Hammerlin fra Nansenskolen er på programmet i år igjen. Han stiller de helt grunnleggende spørsmålene, og han gjør det garantert uten digitale hjelpemidler.

Magnus Ødegaard, advokat og Partner i Bing Hodneland advokatselskap, er konferansier.

Vi har flere spennende navn på blokka, så følg med utover høsten. Vi åpner for påmelding i september.

Publisert: 30. juni 2020
Sist oppdatert: 11. august 2020