UNINETT Norid AS – Norid i kortform – driver registeret for norske domenenavn. Alle domenenavn direkte under det norske toppdomenet, .no er registrert hos oss. Vi behandler domenesøknader og sørger for at tildelingsreglene for domener er i takt med behovene i samfunnet. I tillegg sørger vi for teknisk drift og utvikling av tjenesten. Selskapet er en del av UNINETT-konsernet og holder til i Trondheim.

Kjerneverdier: Samfunnsansvar, teknologientusiasme, åpenhet.

Linux systemadministrator

Norids mål er å være det fremste fagmiljøet på DNS i Norge. Registrerings- og DNS-tjenesten for .no blir stadig viktigere for alle deler av samfunnet, og våre systemer er robuste, godt designet og godt dokumentert. Vi styrker nå den tekniske gruppa med en

Linux systemadministrator

Vi er ute etter en fagperson med interesse for drift av høytilgjengelige Linux-systemer. Kjennskap til VMware vil bli spesielt vektlagt.

Ansvar og oppgaver

Dine oppgaver vil være knyttet til drift av Linux operativsystemer og den underliggende virtualiseringsplattformen (VMware). Du må også regne med oppgaver knyttet til databaser, navnetjenere, lagring og nettinfrastruktur. Som en del av den tekniske gruppa vil du delta i planlegging og etablering av nye tjenester.

Arbeidet skjer i Norids tekniske avdeling, som i dag teller seks medarbeidere. Vi samarbeider også med det øvrige teknologimiljøet i UNINETT-konsernet.

Kvalifikasjoner

Du har høgskole- eller universitetsutdannelse som ingeniør eller sivilingeniør på bachelor- eller masternivå. Du kan gjerne være nyutdannet, men du må ha praktisk erfaring med drift gjennom prosjektarbeid, sommerjobb eller lignende.

Du uttrykker deg godt på norsk og engelsk både skriftlig og muntlig. Arbeidsspråket er norsk.

Personlige egenskaper

Du er nysgjerrig og lærevillig og føler ansvar for å levere slik at vi som team når de målene vi har satt oss. Det sosiale miljøet på arbeidsplassen er viktig for deg, og du bidrar til gode relasjoner og teamfølelse mellom kollegaer. Faglig har du høye ambisjoner. Du er kvalitetsbevisst og pålitelig og tenker før du handler.

Vi tilbyr

 Vi byr på faglige utfordringer i et hyggelig og kompetent arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Innenfor mange fagområder vil det være en forutsetning at medarbeiderne oppdaterer seg i internasjonale fagmiljøer. Vi kan vurdere å dekke flytteutgifter til Trondheim, og tilbyr

  • konkurransedyktig lønn
  • gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • fleksibel arbeidstid og hjemmekontorordning

 Vi legger vekt på å utvikle arbeidsmiljøet, og legger til rette slik at medarbeiderne skal ha mulighet for å utvikle seg både faglig og menneskelig.

Andre opplysninger

Vi ønsker bredde og mangfold i arbeidsmiljøet, og oppfordrer personer med minoritetsbakgrunn til å søke på ledige stillinger. Norids tekniske avdeling har overvekt av mannlige ansatte, og vi oppfordrer derfor særlig kvinner til å søke denne stillingen.

Søkerlister er offentlige dokumenter. Et eventuelt ønske om å reservere seg fra oppføring i den offentlige søkerlisten må begrunnes. Hvis ønsket om reservasjon ikke oppfyller kravene i loven og dermed ikke kan imøtekommes, vil søkeren bli varslet.

Fast stilling. Tiltredelse etter avtale.

Kontaktperson:

Teknisk sjef Jarle Fredrik Greipsland, jarle.greipsland@norid.no, +47 932 01 109

Søknadsfristen gikk ut 4. februar 2018

Publisert: 9. januar 2018
Sist oppdatert: 5. februar 2018