UNINETT Norid AS – Norid i kortform – driver registeret for norske domenenavn, der alle domenenavn direkte under den norske landkoden .no er registrert. I tillegg til teknisk drift og håndtering av domenesøknader, sørger vi for at regelverket er i takt med behovene i samfunnet. Selskapet er en del av UNINETT-konsernet og holder til i Teknobyen i Trondheim.

Kjerneverdier: Samfunnsansvar, teknologientusiasme, åpenhet

Norids mål er å være det fremste fagmiljøet på DNS i Norge. Registrerings- og DNS-tjenesten for .no blir stadig viktigere for alle deler av samfunnet, og våre systemer er robuste, godt designet og godt dokumentert. Vi styrker nå den tekniske gruppa med en 

Linux systemadministrator

Vi er ute etter en fagperson med god kompetanse og erfaring innenfor systemdesign og drift av høytilgjengelige Linux-systemer. Erfaring med VMware vil bli spesielt vektlagt.

Ansvar og oppgaver

Dine oppgaver vil være knyttet til drift av Norids virtualiseringsplattform (VMware), Linux-baserte registreringssystemer og databaser, og navnetjenere og nettinfrastruktur. Du vil også delta i planlegging, design og etablering av nye tjenester.

Arbeidet skjer i Norids tekniske avdeling, som i dag teller seks medarbeidere, og i samarbeid med det øvrige teknologimiljøet i UNINETT-konsernet. Arbeidsformen preges av samarbeid og løpende dialog.

Kvalifikasjoner

Du har høgskole- eller universitetsutdannelse som ingeniør eller sivilingeniør på bachelor- eller masternivå.

Du uttrykker deg godt på norsk og engelsk både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper

Dine faglige ambisjoner er å være ledende på ditt felt. Som person er du kvalitetsbevisst, og du tenker før du handler. Du er pålitelig og opptatt av å levere med kvalitet til riktig tid. Du er en teamarbeider som bidrar til gode relasjoner og teamfølelse mellom kolleger.

Vi tilbyr

Vi byr på faglige utfordringer i et hyggelig og kompetent arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Innenfor mange fagområder vil det være en forutsetning at medarbeiderne oppdaterer seg i internasjonale fagmiljøer. Vi kan vurdere å dekke flytteutgifter til Trondheim, og tilbyr

  • konkurransedyktig lønn
  • gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • fleksibel arbeidstid og hjemmekontorordning

Vi legger vekt på å utvikle arbeidsmiljøet, og legger til rette slik at medarbeiderne skal ha mulighet for å utvikle seg både faglig og menneskelig.

Andre opplysninger

Vi  ønsker bredde og mangfold i arbeidsmiljøet, og oppfordrer personer med minoritetsbakgrunn til å søke på ledige stillinger. Norids tekniske avdeling har overvekt av mannlige ansatte, og vi oppfordrer derfor særlig kvinner til å søke denne stillingen.

Søkerlister er offentlige dokumenter. Et eventuelt ønske om å reservere seg fra oppføring i den offentlige søkerlisten må begrunnes. Hvis ønsket om reservasjon ikke oppfyller kravene i loven og dermed ikke kan imøtekommes, vil søkeren bli varslet.

Fast stilling. Tiltredelse etter avtale.

Kontaktperson:

Teknisk sjef Jarle Fredrik Greipsland, jarle@uninett.no, +47 932 01 109

Søk på stillingen via Jobbnorge

Søknadsfrist: 22. februar 2016

Publisert: 3. februar 2016
Sist oppdatert: 2. september 2016